Study Director / Dyrlæge

Scantox A/S er en dansk virksomhed i Life Science-branchen og leverer præklinisk forskning. Resultaterne af denne forskning er essentielle for udviklingen af nye lægemidler. Vi er meget specialiseret og  en eftertragtet samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i branchen. Vi er 115 medarbejdere i dag, og er beliggende i Ejby, Lille Skensved tæt på Køge. Virksomheden er under forsat vækst. Du vil komme til at indgå i en gruppe på otte Study Directors.

Arbejdsopgaverne:

Arbejdsopgaverne som Study Director vil indeholde følgende:

  • Kontakt med vores kunder (medicinalindustrien) i forbindelse med præ-kliniske studier og herunder vejledning om myndighedernes krav og valg af studiedesign mv.
  • Udarbejdelse af forsøgsprotokoller til studier ihht. kundens ønsker og de regulatoriske krav.
  • Samarbejde med mange forskellige faggrupper bl.a. staldpersonale, laboratorier og patologer omkring den praktiske gennemførsel af studiet og generering af alle de ønskede data.
  • Bevare det samlede overblik undervejs i studiernes udførelse- både internt og eksternt.
  • Databehandling og afrapportering af resultater og konklusion i den endelige rapport.

 

Om dig:

Du er uddannet M.Sc. med naturfaglig baggrund f.eks biolog, farmaceut eller dyrlæge og har gerne erfaring som Study Director. Du har erfaring indenfor prækliniske studier, regulatorisk toxicologi eller safety pharmacology.

Du er struktureret og detaljeorienteret samtidig med, at du kan have mange bolde i luften og overholde deadlines. Du er kvalitetsbevidst og har gerne erfaring i at arbejde efter GLP (alternativt GMP).

Du trives i et arbejdsmiljø, hvor dagene til tider er uforudsigelige og du med dit gode humør bidrager til at fastholde den gode stemning i afdelingen. Du er flydende i engelsk i skrift og tale og har flair for IT.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med højt til loftet og gode kollegaer, der er vant til at arbejde sammen og selvstændigt. Et udfordrende og stimulerende professionelt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at bidrage fra dag 1 og hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer. Fleksible arbejdstider og mulighed for at planlægge og præge din egen hverdag.

Så søger du udvikling og udfordringer, og har dette din interesse? Så send venligst din ansøgning og CV til job@scantox.com med emnet ”Study Director” så hurtigt som muligt.

Vi vil indkalde til samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til, hvem vi er er eller måske ønsker flere detaljer om ovenstående, så er du meget velkommen til at kontakte leder for Operations på telefon 56 86 15 00.