Rengøringsassistent

Scantox A/S er en dansk virksomhed i Life Science-branchen og leverer præklinisk forskning. Resultaterne af denne forskning er essentielle for udviklingen af nye lægemidler. Vi er meget specialiseret og  en eftertragtet samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i branchen. Vi er ca. 115 medarbejdere i dag. Virksomheden er beliggende Ejby tæt på Køge. Tidligere på året blev virksomheden købt en dansk investeringsfond, som har bidraget til en ny og ambitiøs vækststrategi.

Virksomheden søger en rengøringsassistent der kan varetage både ”almindelige” daglig rengøringsopgaver samt rengøringsopgaver i laboratorieområder.

Dine arbejdsopgaver vil især bestå af:

  • Daglig rengøring i kantine og kontorområder, herunder støvsugning og gulvvask mm.
  • Rengøring af toiletter og omklædningsrum, herunder afkalkning mm.
  • Rengøring i laboratorie, herunder rengøring af glasvarer fra laboratorier.
  • Afløsning i kantinen ved bl.a. ferie, herunder klargøring og servering i forbindelse med diverse møder.

 

Vi forventer om dig:

At du er en fleksibel kollega med en positiv indstilling og du er let til smil. Du trives i et mindre team samt et dynamisk og travlt akademisk miljø. Vi er underlagt strenge myndighedskrav i forbindelse med alt, hvad vi laver, og forventer derfor at du er ansvarsfuld, kan arbejde selvstændigt og er særdeles omhyggelig med udførelsen af dine arbejdsopgaver.

Vi kan tilbyde dig :

  • Et job, hvor du får oplæring i de forskellige arbejdsopgaver i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø.
  • En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor opgaverne bliver løst både selvstændigt og i samarbejde med engagerede kollegaer.
  • En travl og til tider uforudsigelig hverdag.

Har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed præget af en uformel omgangstone og en travl hverdag, så send venligst din ansøgning og CV til job@scantox.com hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til, hvem vi er er eller måske ønsker flere detaljer om ovenstående, så er du meget velkommen til at kontakte leder for Operations på telefon 56861500.