QA Auditorer

Scantox Group er nordens førende kontraktforskningsvirksomhed indenfor præklinisk forskning. Virksomheden er i Life Science branchen, og udfører studier for producenter indenfor medicinalindustrien (pharma / medico / biotek) og har dermed en vigtig rolle i  udviklingen af nye lægemidler.

Hovedkontoret er beliggende i Ejby, Lille Skensved tæt på Køge, og har i dag ca. 130 medarbejdere med en bred vifte af kompetencer og uddannelsesmæssige baggrunde. Derudover har Scantox to datterselskaber i Sverige. Firmaet blev grundlagt i 1977, og har en ambitiøs vækststrategi i samarbejde med firmaets investor Impilo – nationalt såvel som internationalt.

Da Scantox er i stor vækst, søger vi QA auditorer til vores afdeling i Danmark, som også vil understøtte vores datterselskaber. QA afdelingen arbejder uafhængigt af resten af organisationen og leverer kvalitetssikring i dyrefaciliteten, laboratorierne, til den øverste ledelse og til vore kunder.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

 • Gennemgå studieplaner, rapporter og andre regulerede data og sikre overholdelse af gældende regler, internationale standarder og procedurer, samt interne SOP’er.
 • Deltage og have ansvar for interne audits (studier, IT systemer, processer, faciliteter og IT/metode valideringer) og løbende rapportere disse.
 • Deltage og udføre audits af vores kritiske leverandører i ind og udland.
 • Deltage i interne kunde audits og understøtte inspektioner fra myndighederne.
 • Deltage i udviklingen af korrigerende og forebyggende handlinger sammen med resten af QA-afdelingen og interessenter i huset.
 • Hjælpe med planlægning og opfølgning af QA-audits.
 • Deltage i GLP undervisning af personalet i hele huset.


Om dig:

Ideelt har du erfaring i QA-rollen indenfor Life Science eller lignende f. eks erfaring med  GLP, ISO:17025 eller lignende, men vi forestår også gerne denne oplæring, når blot du har en akademisk eller teknisk baggrund funderet i forskning- og udvikling i den farmaceutiske eller medico industrien.

Har du erfaring med kvalificering/validering af udstyr og IT systemer, vil det være en fordel men ikke et krav.

Som person er du engageret, proaktiv,  fleksibel og dygtig til at kommunikere mundtligt og skriftligt. Du møder dagen med godt humør og en positiv indstilling. Du arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst, og sætter en ære i at aflevere dine opgaver gennemarbejdet og til aftalt deadline. Du har en udviklingsorienteret tilgang til jobbet og er villig til at lære og prøve  nyt.

Vi forventer at:

 •  Du har erfaring med audits, gerne inden for GLP området.
 • Du har erfaring med LIMS systemer, vil det være en fordel.
 • Du er flydende i engelsk og dansk i skrift og tale.
 • Du har en evne til at forstå regler og vejledninger og anvende en analytisk tankegang.
 • Du er detaljeorienteret og evner effektivt og risikobaseret at kunne kommunikere observationer både mundtligt og skriftligt.


Vi kan tilbyde:

Et job med en høj grad af selvstændighed i et fagligt og personligt udviklende miljø, hvor du har mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer. Samtidig kan vi tilbyde dig et job med høj grad af fleksibilitet og mulighed for indflydelse.

Har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed præget af en uformel omgangstone og en travl hverdag, så send venligst din motiverede ansøgning og dit CV elektronisk til job@scantox.com så hurtigt som muligt og senest 10. oktober 2022, mærket ”QA Auditor”.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Hvis du har spørgsmål til, hvem vi er er eller måske ønsker flere detaljer om ovenstående, så er du meget velkommen til at kontakte Director QA & Report Management på telefon 56 86 15 00.