Nyuddannet laborant til histologiafdeling

Scantox A/S er en dansk virksomhed i Life Science-branchen og leverer præklinisk forskning. Resultaterne af denne forskning er essentielle for udviklingen af nye lægemidler. Vi er meget specialiseret og  en eftertragtet samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i branchen. Vi er ca. 115 medarbejdere i dag, og er beliggende i Ejby, Lille Skensved tæt på Køge.

Vi forestiller os at du:

  • Er uddannet laborant eller bioanalytiker. Du må gerne være nyuddannet, det vigtigste er at du har lyst til arbejdsopgaverne.
  • Er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret.
  • Trives med rutinemæssige opgaver samtidig med at du er fleksibel, når der kommer ændringer.

 

Arbejdsopgaver:

Du vil få en række spændende arbejdsopgaver som blandt andet omfatter:

  • Præparation af histologiske snit til virksomhedens patologer, herunder trimning, indstøbning, skæring, farvning og kvalitetstjek.
  • Deltage i obduktioner.
  • Sikring af fortsat udvikling indenfor histologiske procedurer og metoder, naturligvis i samråd med såvel kolleger som leder.

 

Vi tilbyder:

Et job hvor du får rig mulighed for at benytte og udvide dine faglige kompetencer. Udfordrende opgaver i et positivt og professionelt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af et meget dygtigt og engageret team, med en uformel omgangstone, og et arbejde med samarbejde på tværs af hele organisationen.

Stillingen er normeret til 37 timers arbejdsuge med weekendvagter i meget begrænset omfang.

Vi har flekstidsordning og løn efter kvalifikationer, overenskomst og Fritvalgskonto.

Har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed præget af en uformel omgangstone og en travl hverdag, så send venligst din ansøgning og CV til job@scantox.com hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til, hvem vi er er eller måske ønsker flere detaljer om ovenstående, så er du meget velkommen til at kontakte leder for Operations på telefon 56861500.